Zen Pırlanta’nın Icardi’ye hediye ettiği ay yıldızlı pırlanta bileklik 20 bin adet satıldı

Necla DALAN

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, geçen yılın sonunda Zen Pırlanta’nın reklam yüzü oldu. Bu iş birliğinin açıklandığı lansmanda Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, Zen Pırlanta’nın hediyesi olan ay yıldızlı özel bir bileklik taktı. Icardi, bileklikle paylaşım yaptı, büyük ilgi gördü. Galatasaray, Zen Pırlanta’ya bu bileklikleri GS Store’larda satmak istediğini bildirdi ve kısa süre sonra ürün mağazalarda yerini aldı.

Fiyatı 1000 TL olan 0,01 karat gpırlantalı gümüş bilekliğin kaç adet sattığına geçmeden önce Icardi ve eşinin marka yüzü olmasının markaya yansımalarını merak ettim.

GALATASARAY RİCA ETTİ, MAĞAZALARDA SATILDI

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Akgün’e sordum. “Çok iyi tepkiler aldık. Özellikle genç nüfusun aklına girdik. 13-14 yaşındaki gençler markaya bir yakınlık hissettiler” cevabını aldım.

Akgün’e ay yıldızlı bilekliğin satışlarını da sordum. Şunları söyledi: “Bilekliği Icardi ve eşine hediye etmiştik. Kendileri paylaşım yaptı ve bileklik bir anda fenomen oldu. Galatasaray kulübü GS Store’larda satılmasını rica etti. Biz de kırmadık. Kısa sürede 20 bin adet civarında satıldı. Kapalıçarşı’da hem altın hem gümüş çokça benzeri yapıldı. Yani kendi ekonomisini yarattı.”

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx