Taş Kağıt Makas’ta Kadri Palaz hayatını kaybetti! Rıza ve Neşet serbest kaldı

Rıza cinayetin işlendiği gün Neşet’i panik halinde gördüğünü ifade etti. Hakim, Rıza’nın tutukluluk halinin devamına, Neşet’in de dosyaya dahil edilmesine karar verdi. Harun Yakar, kurduğu oyunla Sönmez Karakoç’un aslında Kadri olduğunu öğrendi. Kadri itirasları yüzünden yarattığı bir hayaletle etrafa korku saldığını daha sonra Harun’un babasını Ali Kemal’i de işin içine dahil ettiğini, bundan ötürü de Ali Kemal’in infaz emrinin verildiğini itiraf etti. Harun babasını Kadri’nin öldürdüğünü düşünmeye başlarken Kadri, infaz emrinden sonra önlemeye çalışmak için peşlerinde olduğunu ancak kurtamadığını söyledi.

‘HER ŞEYİ TEK TEK ALACAĞIM’

Fecir, Alev’in peşine adam gönderen babasıyla kavga etti. Bir müddet sonra sakinleşen ikili, holding yönetiminin başına ailenin geleceği için Rüya’nın geçmesinin daha doğru olduğunu belirtti. Rüya da, Fecir’in Büşra Korkmaz cinayetinin işlendiği gün tüm olanları anlatması karşılığında bu teklifi kabul edeceğini ifade etti. Harun Yakar, ‘Gençliğimde, avukatlığımla sana kazandırdığım her şeyi tek tek alacağım’ diyerek Kadri’yi tehdit ettikten sonra yanından ayrıldı.

‘HARUN’UN ORTADAN KALDIRILMASI LAZIM’

Kadri’nin gerçek yüzünü anlayan Harun, Umut’la kader birliği yaptı. Süreyya, yanına gelen Kadri’ye, “Yapı daha çok ortaya çıkmadan, Harun’un ortadan kaldırılması lazım” dedi. Kadri ne yapacağını bilemezken daha önceden imha ettiğini söylediği, Fecir’in itiraf videosunun kayıtlı olduğu bellek ile Emirkıran’lardan hisse istedi. Kadri ile Fecir anlaştı. Harun’a da pay alma teklifinde bulunsada ilk başta reddedildi.

BAŞSAVCI EMRİ VERDİ

Harun, Kadri ve Alev birlikte plan yaparak Kadri’nin elindeki belleği alarak Rıza’yı ve Neşet’i içeriden çıkarmayı hedeflediler. Alev konuyu başsavcıya da anlattı. Başsavcı sadece bir şansları olduğunu belirterek emin olup olmadığını sordu. Alev’in kararlı sözlerinden sonra ekipler hazırlandı.

BÜNYAMİN GÖZALTINA ALINDI

Kadri tekrardan teklifte bulununca, Harun devir teslim törenine giriş için bir fırsatın eline geçtiğini düşünerek teklifi kabul etti. Harun’un içeriden verdiği bilgi ile imzalar atıldıktan hemen sonra Alev operasyonu yönetti. Kadri ve Fecir aranırken bellek bulunamadı. Alev, Bünyamin’in adam kaçırma ve rüşvet suçlarından gözaltı kararını açıkladı.

KADRİ PALAZ HAYATINI KAYBETTİ

Harun, dışarı çıkan Kadri’nin peşinden gitti. Belleğin yerini sorduğunda Kadri, zara takılı çipte olduğunu söyledikten sonra zarı fırlattı. Harun, yıllarca abi dediği Kadri’ye nasıl böyle bir şey yaptığını sordu. Kadri ölüm emrini aldığını, onu yaşatmak için bunu yaptığını ifade etti. Harun ile Kadri tartışırken uzakta beliren kimliği belirsiz kişi silahını Harun’a doğrulttu. Kadri, Harun’u iterek kendini siper etti. 2 kurşun yiyen Kadri Palaz hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri Kadri’nin cansız bedenini götürürken Fecir, Umut’u çağırdı. Bir odada eline silah vererek onu vurmasını istedi. Umut önce silahı eline aldı sonra vazçerek silahı atıp mekandan ayrıldı.

RIZA VE NEŞET SERBEST

Büşra Korkmaz cinayetinin 3. duruşmasında Umut, Rıza ve Neşet’in Büşra Korkmaz cinayetiyle alakası olmadığını Neşet’in eski eşiyle konuşurken ki HTS kayıtları ve Süreyya’nın dosyaya koyduğu videonun montaj yapıldığını gösterek ispat etti. Fecir de, mahkemeye salonuna girerek o anları takip etti. Rıza ve Neşet serbest kaldı. Hakim sanıkların tazminat haklarının bulunduğunu söyledi.

UMUT GÖZALTINDA

Umut Tanrıkulu, Kadri Palaz cinayetinin baş şüphelisi olarak gözaltına alındı. Rüya’nın planıyla, Kadri’yi öldüren tetikçinin kaçarken düşürdüğü silahı Fecir, Umut’a ‘beni vur bitsin artık bu oyun’ dediği zaman eline vermiş, Umut silahı eline aldıktan sonra sana bu iyiliği yapmayacağım dese de, farkında olmadan parmak izi bıraktığı için baş şüpheli konumunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx