Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Türkiye – Gürcistan: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Türkiye – Gürcistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %50’si karşılaşmada Türkiye’nin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Görkem Tezer’in Tercihi: Maç Sonucu 1

Turnuva öncesi oynadığımız hazırlık maçlarını göz önüne aldığımda, birçok oyuncuyu kadroda değerlendiren Montella’nın oyun sisteminin hiç değişmediğini gördük. Ofansif olarak tehlikeli isimlere sahibiz ancak savunmada zaman zaman aksayıp, bireysel hataları da çok yapıyoruz. Sadece İtalya ile oynadığımız hazırlık maçında dengeli futbol oynamıştık ancak bu turnuvada fark yaratmak istiyorsak önceliğimizin hücum olması gerektiğini düşünüyorum. Rakibimiz Gürcistan ise dengeli bir futbol oynamayı seviyor fakat savunmada yapacağımız en ufak hatayı da değerlendirmeye müsait bir takım. Turnuvaya galibiyetle başlayacağımızı düşünüyorum.

Portekiz – Çekya: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Portekiz – Çekya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u karşılaşmada Portekiz’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 1.5 Üst

Elemeleri 10/10 bitiren Portekiz, sonrasındaki 5 hazırlık maçında 3 galibiyet aldı. Mart ayında Slovenya, Almanya öncesi Hırvatistan mağlubiyetleri Roberto Martinez için bir uyarı mıydı, yoksa planın parçası mı? İspanyol teknik adamın takıma başka bir hava kattığı, Fernando Santos sonrası iştahlı bir oyun sunduğu gerçek. Otavio (sakat), Renato Sanches (verimsiz) ve Bruma kadronun göze çarpan eksikleri. Pepe burada, Cristiano Ronaldo (elbette) burada… Çekya ise Arnavutluk’un arkasında, Polonya’nın önünde EURO 2024 bileti aldı. 4 hazırlık maçında 4 galibiyet elde etti. En son Kuzey Makedonya’yı 90+8’de yendi. Malta’ya 7-1 geçerken, 7 golü 6 farklı isim attı. Michal Sadilek (sakat), Alex Kral ve Lukas Masopust göze çarpan eksikler. Tomas Soucek önderliğinde, hücumda Patrik Schick ve savunmada Tomas Holes’i merkeze alarak oynuyorlar… Büyük favorilerden Almanya, İspanya rahat kazandı. İtalya, İngiltere, Fransa zorlandı. Belçika kaybetti. Portekiz’in de Almanya ve İspanya gibi rahat kazanması lazım. En az 2 gol de atacaklardır.

Meizhou Hakka – Shanghai Port: 2.5 Üst

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan Meizhou Hakka – Shanghai Port mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %6’sı karşılaşmada en az 3 gol atılacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Zülal Pehlivan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst

Shanghai Port namağlup yoluna devam ediyor. Ligin açık ara en golcü takımı konumundalar. Oscar, Gustavo ve Wu Lei durdurulamıyor. Shangai Port bu maçtan da galip ayrılırsa puan farkını 2’ye çıkarıp, lider koltuğuna yerleşecek. Meizhou Hakka’nın ise ligde hiçbir iddiası yok. Deplasman takımının kazanmasını bekliyorum. Maç sonucu 2 ve 2.5 üst ideal tercih.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx