Miguel Crespo’dan Jose Mourinho itirafı! ‘Heyecanla takip ettim’

Rayo Vallecano ile kiralık sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe’ye geri dönen Miguel Crespo, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili konuşan Miguel Crespo dikkat çeken ifadeler kullandı. O’Jogo’ya konuşan Miguel Crespo, Jose Mourinho tercihinden heyecan duyduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho ile birlikte yeniden Türk futboluna hakim olacağını belirten Miguel Crespo, “Tarihin en büyük antrenörlerinden biri olan Mourinho’nun gelişini büyük bir heyecanla takip ettim. Hem Mourinho hem de Fenerbahçe taraftarları çok hırslı, mükemmel bir birliktelik olacak. Fenerbahçe’nin Türk futboluna yeniden hakim olacağına yürekten inanıyorum. Burası çok büyük bir kulüp ve artık Mourinho’nun gelişiyle her şeyin yoluna girdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Rayo Vallecano’da geçirdiği günleri anlatan Miguel Crespo, “La Liga’da farklı hedeflerle farklı bir gerçekliği tanımak, zenginleştirici bir deneyimdi. Rayo’yu temsil etme ve çocukluk hayalim olan İspanyol ligini deneyimleme fırsatı için ancak minnettar olabilirim. Bu fırsattan yararlanarak herkesin bana gösterdiği sevgiye teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Fenerbahçe’de gelecek sezon hedefine dair konuşan Miguel Crespo, “Beni tanıyan herkes her gün ne kadar çok çalıştığımı bilir. Kariyerimin bu aşamasında kendimi çok daha olgun ve özgüvenli hissediyorum, harika bir yıl geçirmeye hazırım” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx