İddia: MHP’li eski başkanın kardeşi CHP’li Bahadır’ı ayağından vurdu

31 Mart seçimlerinde Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP’den belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır silahlı saldırıya uğradı.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre Bahadır’ı kızının yanında ağır şekilde darp edip daha sonra da ayağından vuran kişilerin son seçimi kaybeden Pınarbaşı’nın eski belediye başkanı MHP’li Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler olduğu iddia edildi.

YAKINLARI: İKİ AYDIR TEHDİT EDİLİYOR

CHP’li Bahadır’ın ailesi ve partililer saldırının ardından Kayseri Şehir Hastanesi’nde toplandı. Yakınları, Bahadır’ın iki aydır tehdit edildiğini söyledi ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u suçladı.

‘TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA SÜRÜYOR’

ANKA’ya konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Bahadır’ın ağır yaralandığını ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini açıkladı.

Genç, şunları söyledi: “Bu akşam Pınarbaşı’da parti üyemiz Sayın Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğradı. Sayın Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Bahadır’a acil şifalar diliyoruz. Saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanıp adalet önüne çıkarılması için tüm çabalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

GÖZALTINA ALINDI

CHP’li Genç, daha sonra “Bahadır’a saldıran kişi gözaltına alındı” dedi.

Pınarbaşı’nda seçim MHP’nin itirazı üzerine iptal edilmiş ve 2 Haziran’da tekrarlanmıştı. Yenilenen seçim sonrası CHP’li Deniz Yağan 6 bin 783, MHP’nin adayı Menduh Uzunoğlu ise 6 bin 494 oy almıştı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx